sobota 7. januára 2012

Zmeňte centrum pozornosti

Počas nasledujúcich dvoch dní urobte toto cvičenie:
Vyberte si partnera s pomedzi seba, toho istého pohlavia. Úplne sa o neho starajte. Vašou prvou starosťou by malo byť vždy pohodlie tej druhej osoby. Vždy by ste sa mali snažiť či ona alebo on sú šťastný a cítia sa pohodlne. Zistite, či niečo nepotrebujú. Namiesto toho aby ste si najskôr uchmatli tanier pre seba, dajte ho najskôr tejto osobe a až potom si zoberte svoj. Ak vo vašej izbe netečie teplá voda, zistite, či je teplá voda v ich izbe.

A nespárujte sa so svojimi priateľmi alebo známymi! Nechcem, aby ste si vybrali ľudí, s ktorými si neskôr vymeníte adresy, s ktorými neskôr budete priateľmi! Jednoducho si vyberte neznámeho človeka – osobu, ktorá k vám stojí najbližšie. Vyberte si náhodne.

Takmer celý náš život sa staráme sami o seba. Nanajvýš sa staráme o našu najbližšiu rodinu, aj to preto, lebo cítime, že je to láska viazaná povinnosťou. Keď začnete robiť toto cvičenie, budete mať možnosť vidieť, čo je to nezištná láska! Je to nezištné, pretože neočakávame nič od tej druhej osoby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára